Leuk voor een feest!

Malnummers

12,50 Incl. BTW

Op voorraad

Spoed? Bel 06-42426867
Verzonden binnen 1 a 2 werkdagen
Met liefde ingepakt
Beschrijving

Maak snel en eenvoudig je eigen taartdecoratie! Met de siliconen malnummers op een stokje kun je kleurrijke CakeToppers van SuperDrip gieten en ze gebruiken om je taarten, taarten en muffins naar wens te individualiseren – perfect voor de volgende verjaardag.
De stokjes op de foto zitten er niet bij!

Zo simpel is het:
Verwarm SuperDrip eerst volgens de instructies op de fles, giet het dan in de siliconen vorm, druk een houten satéprikker in het kuiltje en laat alles uitharden op kamertemperatuur. Haal de afgewerkte nummers voorzichtig uit de vorm en steek ze vervolgens in je cake. Je kunt natuurlijk ook chocolade of fondant gebruiken in plaats van SuperDrip.

Mega praktisch:
de siliconen mal is elastisch zodat je je motieven gemakkelijk kunt verwijderen, hij is vaatwasmachinebestendig, hittebestendig tot 260 graden en magnetronbestendig. Je krijgt ze ook nog eens in een super mooi vormgegeven kartonnen envelop – zodat je ze ook nog eens als leuk cadeau kunt weggeven.

Afmeting:
De siliconen mal heeft een totale afmeting van 28,6 cm x 16,5 cm en is 0,8 cm diep. Het getal 6 heeft bijvoorbeeld een afmeting van 5 cm x 3,9 cm.