Leuk voor een feest!

Over ons

 
Mijn naam is Petra van Mil en 43 jaar oud, getrouwd met Lucas en hebben samen 3 zonen Maxim, Floris en James.

Toen onze tweede zoon geboren in 2012 werd heb ik besloten mijn fulltime baan op te zeggen en mij volledig op het gezin te richten. Het begon al gauw te kriebelen om toch wat naast het moeder zijn te gaan doen. En ben toen begonnen met de geboorteslingers te maken. Al snel werd www.leukvooreenfeest.nl uitgebreid en heb ik nu een veelzijdig assortiment in geboorte traktaties, verjaardag traktaties en inpak producten.

Het jaar 2017 was een een heftig jaar. Ik kreeg borstkanker in de zwangerschap. Gelukkig hebben heel veel onderzoeken bewezen dat je wel behandeld kan worden en dat de baby geen schade ondervindt van de chemo. Deze wordt door de placenta tegen gehouden. Mijn gezin en de webshop  is voor mij in dit proces een belangrijk onderdeel in het ziekteproces.  De afleiding en de bestellingen zorgen altijd voor een glimlach op mijn gezicht.

Nu in 2022 draai ik de webshop niet meer alleen en heb ik lieve collega´s die mij helpen. Daisy, Krista, Jantine en Fie helpen graag mee met het verpakken van jullie leuke bestellingen!
Daarnaast neemt gezinshuis ‘t LEV ons heel veel werk uit handen!  ‘t LEV-huis is een gezinshuis waar, naast de 3 eigen kinderen van Reindert en Lian, ook 4 andere jongeren wonen. Dat betekent een groot huis vol met de levendigheid van 7 tieners. Iedereen mag daar groeien naar zelfstandigheid.
Ben je nieuwsgiering geworden naar het gezinshuis? Je kan een kijkje nemen op de website:
www.levhuis.nl

Begin 2022 zijn we verhuisd naar ons eigen pand, we kunnen nu nog meer leuke bestellingen inpakken!

Lieve groet,
Petra

  •  

Petra van Mil
Leuk voor een feest!
Heliumweg 6 a8
3812 RE Amersfoort
Kvk-nummer 66898382
BTW nummer NL002145569B33