Leuk voor een feest!

Ruilen & retouren

Retourneren 
Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
Het annuleren en retourneren van producten is niet geldig op producten die speciaal voor jou zijn gemaakt (stickers met naam en bellenblaas labels).

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient, redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking retour te worden gezonden.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

2. Graag even een briefje in de doos met daarop je naam en factuurnummer!

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Leuk voor een feest
Heliumweg 6 a 8
3812 RE Amersfoort

5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.