Marshmallow met chocodip!
Stap 1: Smelt de chocolade au bain marie. Bij de au bain-marie kooktechniek verwarm je een vloeistof in een kom boven een bak met warm of koud water. De producten die je in de bovenste kom legt nemen de temperatuur van het water aan en zo kan je makkelijk een vloeistof opwarmen, maar ook af laten koelen.
Stap 2: Prik de marshmallows aan de rietjes. De meeste rietjes zijn tegenwoordig van papier gemaakt dus wees een beetje voorzichtig.
Stap 3: Besmeer de marshmallow met chocolade en voeg hier de sprinkles aan toe. De sprinkles kan je het beste boven een kommetje strooien zodat je de restanten opvangt in het bakje.
Stap 4: Laat de marshmallows met chocolade en sprinkles uitharden op bakpapier. Dit kan in de koelkast of laten drogen aan de lucht.
Stap 4: Pak een doosje en pak deze in met leuk inpakpapier. Wij hebben hiervoor een brievenbusdoosje gebruikt.
Stap 5: Voorzie de traktatie van een leuk label + sticker en maak deze vast met een touwtje aan het rietje.
De volgende producten hebben wij gebruikt en kan je vinden in de shop!
- Marshmallows
- Chocolade repen
- Sprinklers