Leuk voor een feest!

Stroopwafel gedipt in chocolade en besprenkeld met sprinkles!

Stap 1: Smelt de chocolade au bain marie. Bij de au bain-marie kooktechniek verwarm je een vloeistof in een kom boven een bak met warm of koud water. De producten die je in de bovenste kom legt nemen de temperatuur van het water aan en zo kan je makkelijk een vloeistof opwarmen, maar ook af laten koelen.

Stap 2: Besmeer de helft van de stroopwafel met chocolade en voeg hier de sprinkles aan toe.

Stap 3: Laat de stroopwafel met chocolade en sprinkles uitharden op bakpapier. Dit kan in de koelkast of laten drogen aan de lucht.

Stap 4: Prik voorzichtig de stokjes in de stroopwafel en doe het zakje om de stroopwafel heen. Het zakje zorgt ervoor dat het langer vers blijft en je de traktatie een dagje eerder kan maken.

Stap 5: Het zakje maak je vast met een jutetouw en hier maak je gelijk het label mee vast, nog een leuke sticker op het label en klaar is je traktatie.

De volgende producten hebben wij gebruikt en kan je vinden in de shop!

Lijst van producten die je nog nodig hebt!
  • Stroopwafels
  • Chocolade repen, met 1 reep kan je ongeveer 12 stoopwafels maken.
  • Sprinklers